Search This BlogSaturday, May 8, 2010

.. GeMbira BetUL... ThaNks GM...!!

wah, hari yang memang menyeronokkan...


hmm, x lama lagi semua ahli kumpulan GM iaitu Gangster Muslimah akan pergi dengan laluan masing-masing.. memang sedih.. memang x percaya.. rupanya memang masa itu berlalu dengan cepat tanpa kita makhluk Allah yang lemah ini menyedari.. tiada lagi gurau senda taiko kami NUR 'ADILAH, tiada lagi pujukan mesra NURULAIN, tiada lagi hilai tawa NUR HIDAYU, tiada lagi senyuman manis NUR IZIANA dan tiada lagi telatah gila-gila NABILA.. kami semua akan pergi sambung belajar di tempat masing-masing...

  •  ADILAH .. masih menunggu jawapan dari SPA...
  •  AIN.. akan bertolak ke Melaka isnin ni.. matriks..!!
  •  AYUE...UiTM Jengka, Pahang
  •   IZZY.... UiTM Segamat
  •   ABIL.. masih menunggu jawapan rayuan IPTA

x sangka geng yang mula-mula hanya gurauan kini dah jadi sangat akrab.. hehehhe

 .. inilah kami..... bukanlah gangster apa.. cuma gangster mengusai sekolah in a unique way.. sempoi but still following the rules.. and we definitely rule the stage.. for any performances.. biarlah adik2 di tingkatan 1,2,3 dan 4 tahu yang persahabatan yang akrab tanpa diskriminasi rupa, kepandaian atau latar belakang mampu membimbing kita semua menjadi insan yang jauh lebih baik..... kita kan ada kekurangan.. jadi x perlu lah mencari couple sebab kawan sejati lebih bermakna dan kekal selamanya..

... hahahah pelik apa yang aku tulis kali ini.. mungkin sebab... sebab... rindu pada semua kenangan manis kita semua.. susah senang... ye lah.. kami semua ahli KELAB SETIA.. kelab baru nak menapak... tapi alhamdulillah berjaya.. tahun ini.. ramai mula masuk KELAB SETIA... hahahhah.. dan yang paling x boleh lupa.. maulid nabi tahun lepas kami semua pakai jubah which the basic colour is black... memang gempak!!


jadi tadi petang adalah perjumpaan yang terakhir... kemudian masing2 akan sibuk... mungkin hari raya aidilfitri akan jumpa lagi .. mungkin kot.. ;).. insyallah...


tapi kenangan menari di majlis kahwin memang x akan dilupakan .. itu yang pasti.. kerana itulah GM.. kami berkongsi minat yang sama.. performing arts..!!


...biarlah sejauh mana kami berada nanti, namun kenangan ini akan lekat di hati.. selamanya.......!!!

... selendang yang kami beli petang tadi buat kenangan... ada 6 warna tapi corak yang sama... untuk semangat GM di tempat dan kawan yang baru!!! .....LOVE GM FOREVER!!!

... ^_^...

No comments:

Post a Comment