Search This Blog



Tuesday, April 6, 2010

inTerVieW.....

lawak betul...... ^_^

tadi petang aku pergi interview... BIASISWA JPA.. memang mengerikan.. coz this is the first time I been through this such thing.. interview and all that.. but I don't expect that much... kalau ditakdirkan aku tak dapat pun, aku x ralat.. aku tau.. aku x macam diorang semua yg really well-prepared for da interview.. aku......... hehehhehhe

JPA KE LUAR NEGARA.... entahla... boleh percaya ke aku akan belajar kat luar negara.. blaja kat kluang dulu pun satu tahun je... entah la ek.. doakan je..

Tapi walau bagaimanapun aku puas dengan apa yang aku buat.. walaupun x sebaik diorang yang lain.. tapi aku dah cuba yang mana aku mampu.. kalau gagal. anggaplah x de rezeki...



... ^_^