Search This Blog



Tuesday, April 27, 2010

... hAri TeRinDah dAlaM HiduP kU.... ^_^

21 APRIL 2010.. hari itu.... memang suatu yang x kan aku lupa kan.. yalah.. it's my birthday..
mungkin bagi sesetengah orang ia merupakan suatu hari yang biasa.. tp bagi aku.......... ^_^..
x sabar menanti tiap saat menjelang hari yang d nanti.. ramai kawan kat facebook macam x faham.. apa la yang aku gembira sangat.. hehehheh.. entahlah.. aku pun x faham..

so, di pendenkan cerita... malam 20 haribulan.. aku diam je.. buat x kisah.. x online pun kat facebook mcam aku biasa buat.. aku mem'buzy'kan diri tengok cerita kat laptop abang aku.. hahhahaa

Then, tit...tit.... mesej masuk tepat pukul 12.... ^_^... its my best friend, ASILAH.... thanks dear.. x sangka ko sanggup tunggu sampai lewat malam just nak wish untuk aku.. then afterwords ...

  • AifAA.. ( adeq/kwn)
  • Farouq...(kwn).. thanks 4 calling me
  • IzzY.. (Geng GM)
  • LiYana.. ( best kwn)
  • FatIN Alia.. (kwn)
  • Ain .. (GM)
  • Ckg. Selamat.. (fav teacher)
  • Adilah.. ( Taiko Geng GM)
  • wanie.. (adeq)
  • Azmir.. (kwn)
  • Rai.. (best kwn)
  • Ammar.. (best kwn)
and ternyata ramai lagi yang wish... kat facebook n myspace... ingat juga diorang pada aku.. specially pada kawan2 kelas di sekolah TIGS dan yang paling mengharukan kepada kawan2 lama dari SMSJ.. thanks a lot.... sayang kamu semua....!!

The best part is... bila kawan lama yang aku x jangka pun diowang akan ingat rupa nya telefon aku awal pagi hari lahir aku... which are... Ayub and Hafiz...
dah lama juga kita orang semua x jumpa dan berborak panjang.. tiba-tiba pada birthday aku diorang yang sedang sibuk dengan nasyid di Bandar Penawar sanggup telefon aku.. really touched.. anyway.. thanks all of you... ^_^... sukar untuk digambarkan dengan kata2.... korang semua telah mewarnai lagi perjalanan hidup 'si merpati putih' ini dalam siri penerbangan nya menerjah awan.... ^_^