Search This Blog



Friday, May 21, 2010

.... Ya AllaH... IndAHnya..!!

hahha... seronak betul hari ini...


ternyata hari ini memang buat aku senyum sampailah ke telinga... hahahhah....

first... hmm thanks to my first bff.... yana.. akhirnya setelah sebulan kau 'dikuarantin' .. ( sebab balik lambat sangat kan kita waktu last keluar jalan2.. ).. hahha tadi pagi sampai petang kita dapat hang out together like we used to... seronok betul walaupun..... tiba di sesetengah sudut summit batu pahat, kita akan terkenang masa kita jalan2 bersama arwah kan... hmm... tapi kena kita teruskan hidup kan.... keluar dengan kau macam biasalah.. mana pernah senyap dari gelak... hahahh mak cik yang kat belakang kita waktu dalam bas macam cemburu je.. hahhahah....


second... kecut juga perut aku bila dapat mesej dari 'my sister'.. rai!! hahahha JPA result is out! peh. debar di hati ni Allah je la yang tahu... tapi bila sampai je di rumah aku terus on computer and search for JPA.. enter my IC no. then... password... then pup!!! hahha.... anda berjaya... dua tiga kali aku baca.. biar betol!!! rai x dapat jadi aku macam dah dapat agak aku x dapat... but luckily i got it... hahhah.. sungguh x percaya.... so, for you rai.. don't be sad ok.. aku tahu kau betul2 nak... aku yakin ni sume dugaan Allah.. rencah hidup yang pastinya suatu saat nanti akan membuahkan hasil yang jauh lebih baik.. sesungguhnya Allah itu Maha Berkuasa & Maha Mengetahui.... sabar banyak2... sayang kau selalu....!!! ^.^
tapi kan....................................... later i will story k...


third.... hmmm x sangka sanggup kawan aku datang dari parit raja hingga ke sini malam2... Thanks Nur Aini bt. Harun... hahahahh berani betul kau naik motor malam2 ni ea... but anyway its nice talking with u back again.. yelah, kau asyik busy je dengan kerja la.. PLKN la.. hmmmm.. tapi hari malam ni dah lepak lama kat rumah aku moga our friendship last forever k....!!! good luck for u.. study baik2 kat UiTM Kuantan sana....


that is all for now.. daaaaaaaaaa... nite......... ^_^