Search This Blog



Saturday, July 30, 2011

tho heh mere pyaare dhost.... n_n

hahahha it looks like this month is going to have the most number of post.....
aiyoo, this is the reason why a too long holidays is not really a good idea for me....
however, i do love it.... heeheheheh ( is not very often that we will be given this opportunity, right )

anyway.... this post is going to be just a short post.. special dedicated to my best friend forever, Mr. Ammar...
ok.. i know you like Malay better than English right.. ok...
****** shhhhhhhinggggggggg.... (sound effects)



ok.... yoo bro...!! :D
aku tahu ini hari yang special buat ko.. actually hari semalam kan.. since ini pun dah pukul 12...
i'm sorry i'm not the first.. (asal ada bi ni.. 0.0 ) hehehheh
patutnya post benda ini malam semalam, tapi dah terlewat pula...
yang tu memang salah aku.. heheheheh sorry ye awak... ( yee geli... hahahah)
aku tau 30 julai, sentiasa ingat, cuma problemnya x ingat semalam semalamnya 29 julai... hehehh


so..  hhehehe ( tiba saat ucapan.... tapi jangan gelak kuat sangat laa.. aku tahu la ayat ni akan sengal & senget sikit)


@@ pertama, selamat hari lahir yang ke-19... moga ko happy selalu dengan tuutttt hahhahahah
@@ semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat-Nya pada ko dan memberikan kejayaan dunia dan akhirat
@@ thanks for be there for me through hard or ease..  i know i can always count on you
@@ sorry ye kalau aku amat menyusahkan.... sob..sob...
@@ friends forever..??? hehehehe insyaAllah.. amin..

my bff's twins... (kembar ke..?? hheheh)

ok... may Allah bless you, me and our friendship.... :D insyaAllah...
^_^

No comments:

Post a Comment