Search This Blog



Tuesday, May 1, 2012

yes2...morning... weird huh?

xda2... walaupun sekarang dah nak dekat subuh, tetap gak merpati nak update. This time i have to skip about my birthday story *very awesome story.

walaupun assignment x siap lagi, walaupun dah pagi2 buta, walaupun badan penat, merpati nak gak post soal satu benda ni. haish, kenapalah boleh terbaca soal ni kan.. kan dah kena sawan... ~.~


check out this link...

Pertama sekali, untuk mempercepat proses pembebelan, terpaksalah merpati guna bahasa melayu ye. Sowii...
hmmmmmmmmmm comel kan cerita ni. Kalau nak pergi link yang lagi satu pun boleh gak. Blog insan yang diceritakan oleh bloggers ni sendiri. Dah tengok gak. Tapi xleh banyak2 la.. Haish, putus fius gak merpati ni subuh2... dah2.. that's all..

Cuma satu je la merpati nak cakap, memang betul apa yang insan tu kata, lebih indah semuanya jika ianya yang pertama.Alhamdulillah, mungkin rezeki insan itu, ibu bapa amat faham dengan konsep ini. Tapi dalam kes merpati, mungkin la ada hikmah di sebaliknya. Dalam erti kata, mungkin Allah nak bagi masa untuk merpati perbetulkan diri merpati lagi. Dan yang paling utama menjaga batas dan maruah keluarga. Mereka x boleh terima kerana mereka x faham, jadi merpati yang faham ni kena lebih kuat lagi untuk mengharungi bisikan syaitan.

^^v  luv her clothes

No comments:

Post a Comment