Search This Blog



Thursday, December 20, 2012

20.12.2012

Assalammualaikum..

menarikkan tarikh ini? hmm... apa yang mampu merpati kata, hari ini cuma berseronok je dengan rakan serumah. Pagi2 tengah angin kuat, kami semua pergi keluar main salji. Kemudian, tengok cerita drama sampai ke malam... *p/s to adik2 semua : not really encourage okay? hehehe

Dalam cerita tu, nama pelakon utama dia ain.. hmm rasa macam dia pula yang berkata-kata pada ain. *apekaa ain ini kan.. sudah2!!

okay, rasa macam banyak benda yang nak tulis sejak hari final exam sampai sekarang. Tapi tak tahu mana nak mula. keputusan dah keluar sejak dari semalam lagi, tapi....i don't really have the guts to look at it. Ya Allah, rasa sangat takut. Antah apa la keputusannya. Hanya tunggu bila merpati betul2 ada keyakinan. Bila? Wallahualam....

Sekarang tengah cuti musim sejuk. Plan insyaallah akan ke New York, moga ilmu bertambah, pengalaman juga bertambah. Semoga selamat pergi dan balik. Takut juga sebenarnya nak menjejakkan kaki di kota yang besar tu. Tambahan lagi, merpati hanya dengan 2 orang kawan perempuan je. Kalau ada rezeki, boleh la jumpa kawan merpati merangkap tutor merpati masa kat uniten dulu.

And one last thing, hmm....hmmm... should i, or shouldn't i? Mak ajak balik Malaysia tahun depan, and setelah kira2, insyaAllah, duit simpanan cukup.. Ya Allah, berilah petunjuk. tak nak bebankan mak dan ayah.  Harganya bukan la murah nak balik macam itu je. Tapi, jujur, memang lah sangat rindu dengan Malaysia.

What's going to happen next? We'll see...

^^v fly merpati to bed because it is bed time.. heheh

2 comments:

  1. kalau balik jgn lupa bgtahu! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ye.. rindu sampai mimpi2 ko.. aku balik tahun ini

      Delete