Search This Blog



Tuesday, May 29, 2012

.... that blushing moment ....

hahahha dengar tajuk pun dah pelik kan... ^^

as usual, best story is better in malay...

so, 2 things i wanna tell you today... first, about my super awesome best birthday ever... secondly, about last saturday, may 26 nite..

MY BIRTHDAY .....
hmmm apa lagi yang mampu merpati katakan... hahhaha memang awal pagi 21 april tuh, merpati agak sedih, sunyi dan sangat2 tiada mood but then....

..... best time with my akak usrah ....
..... sweet moment with 'new family' ....
..... awesome surprise from my adeq usrah .....
..... quick date with si 'bonda' ......
..... another date with cik nona orchid ....
..... lovely family time at my fav restaurant, Daddy Village... *since my dad paid heheheh ......


 hmm apa lagi ye?? rasanya tu sahaja... sorry, short term memory. Best2 friend? hmm of course they both wished to me even though that one person wait till i called then he wished ==' o ya, another best part is that, the first person that wished me that night is my fav teacher all the time, En. Selamat bin Yusoff ^^ terima kasih ckg

MAY 26 ......
^^ hmm that night... macam mana la merpati nak describe. 2 minggu sebelum tarikh ni lagi, macam2 dah bermain kat kepala. Macam2 yang difikirkan. Alhamdulillah. Smeuanya berjalan lancar lebih lancar daripada apa yang merpati bayangkan. Its true that Allah is The Best Planner, because He knows what His slaves need.

hahah curios kan nak tahu apa yang jadi?? well, merpat buat kenduri memandangkan tarikh untuk merpati berlepas ke negara asing sudah semakin dekat. So, tarikh ni walaupun agak awal tapi adalah antara yang terbaik sebab x tahu lah bila lagi akan jempa tarikh yang semua orang or at least banyak orang akan cuti.

yup, a lot of things happened that night. 'things' that made my face can't stop from smiling and laughing. :D maaf la.. merpati xdapat lah nak cerita lebih2. siapa yang tahu, tahu lah. siapa yang tak tahu, let say, just keep it that way, will ya?? ^^v

*** okep, that's all i guess. no intention of doing a long entry, just simple so that i can remember what happened on that sepcial night and my 20th birthday.. :'))
thanks to all my friends who wished and special thanks to my family, 'new family', him, she, them, syafika huda, raihana, ammar, farouq, ckg Selamat, luqman, fasilah, hidayah, didi, asilah, aifaa, aini, ain, adil.. hmm rasanya tu sahaja. thanks once again... ^^ luv all of you... :D

..............................................>> blast moment for merpati ^^v