Search This Blog



Tuesday, March 19, 2013

.... Best Favorite Film ....

its kinda funny when the old memories flashed back into my minds. I remembered the moment when i used to love the "biodata" books. I will pass around the class, and all of them will wrote something about themselves in it. The best part, their last wishes for me.. "semoga happy selalu", "moga terus berjaya", "friends forever", "kawin jangan lupa jemput" pun ada.. funny isn't it.

well, that was not really the topic that i want to talk about in this entry.. but it is something related to that. one of the thing that i will write in my friends biodata book is about my favorite movie :D

yes, favorite movies.. definitely a lot.. i can't really list all of them. But one movie that i strongly encourage people to watch it is Hum Saath Saath Hai... okay, except for those who really don't get along with Hindi movies, i'm sorry perhaps you might not like it.. but hey, there's always a first time for everything.. and i believe this is film could be a great start.

why? hmm soooo many reasons. This is the only fim (if i'm not mistaken) that my dad will give full permission for the whole family to watch it together. This is truly because of this is a family movies that points out a lot of moral values about family relationships and relationships with God. Yup, even though they may have different believes but the concept they are trying to give is the same - have faith in God and never go astray even just for a moment.

i thats all for now. having quite a rest now since it is spring break. but right after this, get ready to speed up 2 times than usual. hope i may survive. by the way, this is just a humble opinion from me. some people might have different thoughts. whatever it is, i will never bored to see this fil even for a hundredth times ^^v


may merpati always strong..

Friday, March 1, 2013

... pilihan yang benar atau pilihan yang sepatutnya ..

Assalammualaikum...

Salam Jumaat yang indah... walaupun minggu ini seperti minggu2 yang sebelum ini, tidaklah sepi dari selih ganti antara indah dan suram.. sebab apa? insyaallah itu tanda Allah sayang dan masih ada rahmat dari ini untuk menegur diri ini dari terus hanyut dalam kelalaian dunia.

Hari-hari kita berhadapan dengan pilihankan.. dan minggu ini, merpati leh katakan perlbagai pilihan besar dan rumit terpaksa merpati lalui. Ya Allah.. even up until now, still have a few things that have not decided and settled yet..

Haa ada keputusan yang sangat memeritkan hati.. Astagfirullah..sesungguhnya hati ini tiada niat untuk melukakan sesiapa tapi peristiwa itu masih berbekas and honestly, now is not really a good time to face any one of them. InsyaAllah, macam kata Ammar, i need to cool down first, only then everything will be wipe out from memory.. urm not everything but at least half of it. InsyaAllah.. moga Allah bimbing hati ini dari membuat keputusan yang terluar dari lingkaran redhaNya..

By the way, talking about that bestie of mine, i .. i .. kinda lost the shawl that he gave to me.. *okay hantuk kepala ke dinding laju2 sekarang.. malu betul dengan diri sendiri kenapa boleh cuai macam tu.. T.T dah 3 hari mencari seluruh campus, tapi tak jumpa.. Ya Rabb semoga berjumpalah.. T.T

Dalam pada tu, pilihan nak balik Malaysia lagi. Tiket tak settle2 lagi. Merpati tahu keputusan yang satu tu mak mesti x suka sebab awal2 dah pesan, ini negara orang, jangan berani2 nak seorang2. Tapi.. pilihan yang lagi satu buat aku rasa tak selesa. Sekarang, hanya mampu berdoa agar Allah permudahkan dan tunjuk jalan keluar yang terbaik.

Macam mengadu domba atas nasib sendiri pula. Actually, just want to express it even though no one is going to say anything back to me. Its fine because i usually have sort of a psychology mind. So, only another better psychology's mind can defeat this mind. hahah maksudnya, kalau nasihat yang biasa selalunya merpati dapat agak dari awal dan dalam situasi tu merpati lebih memilih untuk beruzlah saja kecuali nasihat yang luar biasa mampu betul2 beri kesan pada merpati, barulah benar mendengar dengan hati. Entah.. pelik.. dah macam itu kot

okay panjang sikit kali ini sebab lama dah tak menulis. Projek masih tak siap dan malam ini kena hantar. bagus betul kan? T.T

p/s : hmm and i just realized something...... Happy Birthday... Selamat Hari Lahir buat mereka yang menyambut hari lahirnya pada 1 Mac ini. Semoga sentiasa dalam redha Allah walau di mana berada.