Search This Blog



Sunday, November 10, 2013

... surprise, surprise ....

surprise... surprise...

merpati ini boleh la kata typical yang suka surprise2 kan orang lain. seronok kalau dapat buat orang menangis kegembiraan kalau dapat surprise kan diowang especially on their birthday.

mungkin bagi sesetengah orang, birthday hanyalah suatu hari seperti hari biasa, tapi merpati sangat hargai birthday seseorang terutamanya jika mereka salah seorang yang rapat dalam hidup merpati.

bercakap tentang sejarah men'surprise'kan orang, memang dah masuk tahap master dah sebab selalu buat macam ini sewaktu kecik lagi. pakat2 dnegan kawan siap belakon semua. kadang2 tu ajak cikgu join sekali. haha what a memory! ^^v

dan baru2 ni buat lagi surprise untuk adik junior yang baru datang fall ni. nampak dia macam rindu sangat dengan adik-beradik dia yang ada kat Malaysia. jadi bagi menghilangkan rasa keseorangan tu merpati organize la surprice party yang simple je buat dia. Alhamdulillah dia seronok itu yang penting. when she's happy, that's good enough for me.

>>> suka surprisekan orang waktu birthday diorang, tapi bila tiba birthday sendiri merpati lari jauh2 dari diowang. hahah hmm i guess up till now i never had a real surprise on my birthday.


p/s : sorry for the inconsistency in my writing. kejap bm kejap bi. aiyoooo merpati..merpati.....


fly..fly...tomorrow got an exam! ^^v